Fashion

Obsessed with my: Diane von Furstenberg Stephanie bag

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week de 26-jarige Lucette Voogsgeerd, PR Consultant bij Mooi PR, en haar The DvF Stephanie Bag.

"Een aantal jaar geleden heb ik een tijd bij Diane Von Furstenberg in New York gewerkt. Tussen de opnames van 'The City', Starbucks coffee breaks, Fashion Night Out’s en wilde stapavondjes door, heb ik zeker ook heel hard gewerkt. Er werd mij gevraagd om leather research te doen voor de tassencollectie voor volgend seizoen. In deze collectie zat ook The DvF Stephanie Bag, waarop ik al van design af aan verliefd op was. De meest fantastische leersoorten en kleuren kwamen voorbij en dé tas stond dan ook bovenaan mijn wishlist. Tegen de tijd dat de tas geproduceerd en wel in de winkels te vinden was, bevond ik mij (helaas!) al niet meer op New Yorkse bodem en ging de zoektocht in Nederland verder."

obsessed with my diane von furstenberg bag tas the dvf stephanie bag pr girl netherlands nederland stjil style outfit look

De perfecte eigenaar
"De tas bleef in mijn hoofd zetten en ik zag mijzelf er al mee door de straten van Amsterdam struinen, ik had er ten slotte toch een beetje aan meegeholpen ;) Designer Vintage bood uitkomst; twee jaar na dato vond ik mijn Stephanie Bag en heb ik de verkoopster van de tas er subtiel van overtuigd dat ik de perfecte eigenaar voor de tas was. De tas was namelijk eigenlijk al verkocht aan een dame in Hong Kong. Inmiddels geniet ik alweer anderhalf jaar van mijn tas."

Het perfecte accessoire
"Ik draag mijn tas het liefst met een simpele jeans met stoer shirt, klassieke DvF wrap dress of een jeansshort met witte top; mijn tas is het perfecte accessoire! Dat komt ook omdat de kleuren van het leer zich aanpassen aan de kleuren van je outfit, in elk dag-, nacht-en avondlicht lijkt de tas weer anders. En op momenten dat de tas niet bij mijn outfit matcht, krijgt ‘ie een mooie plek in de woonkamer."

obsessed with my diane von furstenberg bag tas the dvf stephanie bag pr girl netherlands nederland stjil style outfit look

Stijl
"Mijn stijl verschilt, maar over het algemeen ga ik voor klassiek en vrouwelijk. I love jurkjes, een rok met mooie top, veel shorts en ’s winters kan ik niet zonder mijn leren broek, die combineer ik echt met alles. Inmiddels heb ik er nu vier in mijn kast liggen die allemaal net iets anders zijn."

Mode
"Mode is altijd een passie geweest. Door mijn studie aan AMFI heb ik geleerd ook op een andere manier naar fashion, en alles wat daarbij hoort, te kijken. Mode is niet alleen een mooie collectie in prachtige winkels, je ziet het overal in terug. Op straat, in de supermarkt, hippe clubs en edgy restaurants, maar ook in het alledaagse leven van de mensen om je heen; of het nu fashion lovers zijn of niet…"

obsessed with my diane von furstenberg bag tas the dvf stephanie bag pr girl netherlands nederland stjil style outfit look

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!

Deel dit artikel
Back to top