Fashion

Obsessed with my: jumpsuit

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Sandra, oprichtster van KIK.PR en haar Second Female jumpsuit.

"Ik ben Sandra Schillemans; onderneemster, foodie, sportief, vrouw van 27 en woonachtig in Rotterdam. Ik ben oprichtster van KIK.PR; een PR bureau opgericht door en voor jonge ondernemers. Samen creëren we de beste media aandacht en brengen we merken in aanraking met het publiek. De kleding die ik draag, maakt deel uit van hoe ik me voel. Dat is mijn visitekaartje." 

sandra schillemans kik pr eigenaar stijl outfit merken looks interview marlies dekkers
 
Lievelingsitem
"Mijn jumpsuit van Second Female is mijn lievelingsitem deze zomer. Ik kocht hem begin dit seizoen bij SHPPR in Rotterdam. Samen hebben we veel mooie momenten beleefd; aan de kust in Portugal, voor zakelijke afspraken en tijdens sfeervolle festivals. Het is een sexy kledingstuk, maar tegelijkertijd enorm veelzijdig doordat je het voor veel gelegenheden kunt dragen en op verschillende manieren kunt combineren. Met espadrilles naar het strand of killer heels naar een feestje; I Just Love It! Om eerlijk te bekennen is de rits aan de achterkant wel ietwat onhandig. Naja, wie mooi wil zijn, moet zich soms in wat onhandige bochten wringen… Flexibele armen komen zo nog eens van pas ;)"

sandra schillemans kik pr eigenaar stijl outfit merken looks interview marlies dekkers
 
Helemaal 'mij'
"Afhankelijk van de dag, het weer en mijn gemoedstoestand, combineer ik mijn lievelingsitem zo dat 'ie mij helemaal 'mij' maakt. Het liefst draag ik hem met mijn ballerina's van Repetto, een must-have voor iedere vrouw. Ik heb ze onlangs gekocht bij Objet Trouvé in de Pannekoekstraat (Rotterdam). Ze zijn praktisch, kleuren prachtig bij mijn huid en hebben een ongekend sexy pasvorm voor onze vrouwenvoeten. Als de avond nadert, trek ik mijn legergroene colbert van mbyM aan. Om mijn outfit af te maken met accessoires vind ik een grove, zilveren ketting prachtig. En ik draag er graag mijn neon oranje tas van Suzan Bijl als strandtas of shopping bag bij." 
 
sandra schillemans kik pr eigenaar stijl outfit merken looks interview marlies dekkers

Stijl
"Ik vind dat ik een hele eigen stijl heb. Het heeft iets klassieks, vrouwelijks, sexy en sportief. Ik houd van een verzorgde outfit waar over na is gedacht, maar vooral niet de hele dag mijn aandacht opeist oftewel onhandig is. Net even die female touch en mooie stoffen of kleurencombinaties, maar vooral niet al te drukke prints of teveel poespas. Ik kan ervan genieten als mijn outfit past bij hoe ik mij voel. Dat is op dat moment mijn stijl." 

Mode
"Voor mij betekent mode dat ik het liefst draag waar ik mij prettig in voel en wat mij zelfverzekerd maakt. Mode is een kracht als jouw persoonlijkheid wordt versterkt door wat je draagt. Ik houd van vrouwen met karakter en een mooie uitstraling. Uiteraard vind ik het, zoals vele vrouwen, leuk om uit te kijken naar de nieuwe modetrends. Ik ben dol op Franse en Scandinavische merken. Gelukkig zijn er een aantal favoriete winkels waar ik goed kan slagen in Rotterdam." 

sandra schillemans kik pr eigenaar stijl outfit merken looks interview marlies dekkers

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top