Fashion

‘My Cointreau Evening’ bag by Dita von Teese

Ambassadrise Dita von Teese heeft voor Cointreau een limited edition cocktail handbag ontworpen. De handtas bevat alle elementen om heerlijke klassieke of nieuwe Cointreau cocktails te creëren. Gisteravond werd de 'My Cointreau Evening' tas in stijl gelanceerd en Fashionscene was erbij.



De 'My Cointreau Evening' tas is een weerspiegeling van Dita's persoonlijkheid. Dita wilde een tas die ze overal mee naar toe kon nemen om haar cocktails een extra smaakaccent te geven en nieuwe recepten te bedenken. Maar ook de buitenkant is elegant: De klassieke vintage vorm is voorzien van de Cointreaukleuren wit en oranje en is gedecoreerd in een art-deco patroon.



Maak je de tas open dan tref je allemaal verborgen schatten. Naast de 350ml Cointreaufles vind je drie glazen potjes gevuld met specerijen: kaneel, gember en chilipeper. Ook vind je er een theedoosje in de vorm van een poederdoosje met spiegel, twee barattributen waaronder een maatglaasje en een vintage lepel en als laatste een geheim boekje met Dita's recepten.





Dita's signature (paarse) cocktail!

De lancering van de 'My Cointreau Evening' tas vond gisteravond in het College Hotel in Amsterdam plaats en Fashionscene werd uitgenodigd om dit geheel in Dita style te vieren. Met 'Ditalicious' als dresscode en onder het genot van de favoriete (en zelfgemaakte) cocktails van Dita en overheerlijke gerechtjes mochten we de cocktail handbag in het echt bewonderen. Zie de foto's hieronder voor een impressie van de zeer geslaagde lancering.



Carolien Spoor onthulde de 'My Cointreau Evening' bag.





We mochten zelf onze Cointreau cocktails shaken.









Deel dit artikel
Back to top