Beauty

3x DIY catwalk-steil haar

De grote ready-to-wear shows voor het voorjaar van 2013 zijn net geshowd op alle Fashion Weeks. De shows draaien allemaal om de ontwerpen, maar er wordt natuurlijk ook heel goed gekekeken naar de make-up en de kapsels van de modellen. We zag veel steile haarcreaties, dus laten we je drie keer zien hoe je deze kapsels na kunt maken!

Bijna alle meiden gebruiken weleens een stijltang. Gewoon om je haar net iets gladder te maken, of juist om je krullende haar mooi steil te krijgen. Met steil haar kun je qua creaties veel kanten op. We laten hieronder drie kapsels zien: één voor lang haar, één kapsels dat voor zowel lang als kort haar kan en een kapsels met steil haar voor de korte koppies.

Bescherm en verzacht!
Voordat je je haar steilt is het belangrijk dat je je haar beschermt tegen de hitte van je stijltang. Syoss heeft een nieuw product dat daar speciaal voor bedoeld is: Syoss Heat Protect Styling Spray. Dit product beschermt niet alleen, maar maakt golvend of krullend haar ook wat zachter zodat het makkelijker steil te maken is.

Super steil
Voor alle onderstaande kapsels is het belangrijk eerst super steil haar te hebben. Dit doe je zo het best:
Bescherm je haar met de Heat Protect Styling Spray. Fohn het haar daarna droog en kam het voorzichtig door. Gebruik dan de Syoss 4-day Straight Spray zodat je lang van je steile haar kunt genieten. Je kunt deze spray het best op droog, beschermd haar gebruiken, met nat of vochtig haar mag je sowieso nooit aan de gang gaan met je steiltang! Spray de 4-day Straight Spray over een haarlok en gebruik dan je steiltang. Werk lok voor lok voor het beste resultaat.


dior kapseldior show kapsel

Wetlook zoals bij Christian Dior
Bij Dior zagen we tijdens de RTW 2013 show in Parijs enorm steil haar met een wetlook. Je hebt al steil haar, maar de wetlook moet je nog fixen! We beginnen met de Syoss Styling-gel. Gebruik liever iets te veel dan te weinig en zorg dat je de gel alleen op het haar ter hoogte van je hoofd gebruikt. Laat het haar wat langer is los naar achter hangen. Hierna gebruiken we om je haar extra shiny te maken de Syoss Beauty Elixir, deze verzorgende olie zorgt voor extra glans en structuur! Kam je haar in het model wat je voor ogen hebt, bij Dior maakten ze een lage staart. Is je kapsel klaar? Spray dan Syoss Shine & Hold Haarspray zodat het de hele dag of avond blijft zitten. En natuurlijk geeft deze spray alleen nog maar meer glans!

Marc Jacobs kapselmarc jacobs

Fuzzy over je voorhoofd als Marc Jacobs
Bij Marc Jacobs droegen de modellen het haar over hun voorhoofd. Het haar is super steil gemaakt, maar werd daarna toch tot een fuzzy creatie getransformeerd. Hoe je dat doet? Kam je haar bij de wortels voorzichtig wat tegen met een fijne kam. Spray er daarna een goede haarlak over die volume geeft, zoals de Syoss Volume Lift Spray. Breng je haar in model en ga er daarna voorzichtig met je kam overheen. Niet te veel, want het moet wel fuzzy blijven! Dit kapsel kun je natuurlijk ook bij kort haar maken! Je hoeft het dan alleen niet achter je hoofd vast te zetten.

prada kapselprada show kapsel

Pixie like Prada
Voor de show van Prada kozen de hairstylisten voor een kort, super steil kapsel. Welk wonderproduct je hier voor nodig hebt? De Syoss Fibre Cream. Deze creme zorgt voor extra versteviging en je kunt je haar evengoed op ieder moment van de dag hermodelleren. Wrijf wat van de Fibre Cream door je handen en verdeel het gelijkmatig door je haar. Kam vervolgens met je vingers het haar vanaf je kruin schuin naar voren.

syoss 4 day straight

Wil je ook tot wel vier dagen super steil haar? De nieuwe Syoss 4-day Straight Spray ligt vanaf nu in de winkel voor maar € 8,99

 

Deel dit artikel
Back to top