Fashion

Obsessed with my: sneakers

In “Obsessed with my” laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can’t live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Fashionscene's blogger Lucy en haar sneakerobsessie.



Lucy van haar blog Lovely by Lucy de je dagelijks kan volgens bij Fashionscene is een echt sneakermeisje. Haar nieuwste aanwinst is een paar New Balance sneakers. "Deze heb ik eent ijdje geleden gekocht en heb ik nu echt altijd aan. Ik ben nogal een sneakerverslaafde en vind de grijze die ik nu heb prachtig, ze lopen heerlijk en het is helemaal on-trend op het moment om overal sneakers onder te dragen! Ik draag ze dan ook overal bij, zelfs onder rokken."  Op haar blog spotten we eerder al Isabel Marant sneakers, classic All Stars, grungy flatforms van River Island en ga zo maar even door.








Chicks on kicks

Lucy is dus een chick on kicks. Naast haar snekaer-obsessie houdt zij van oversized truien met rokjes en het liefst een onverwachts sportieve edge erbij. Zwart leer, studs, de kleur groen, beanies en zilveren statement sieraden horen ook bij de stijl van Lucy. Al dit modemoois scoort ze bij Isabel Marant en wat budgetvriendelijker slaag ik ook bij de Zara , H&M Trend en nieuwkomer Weekday. Online zijn Nelly.com en Asos.com favoriet.



Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!

Deel dit artikel
Back to top