Fashion

Musthave shoes van Fred de la Bretonière

Om de winter te overleven is een perfecte sneaker een musthave. Voor alle sneaker-lovers onder ons, komt Fred de la Bretonière dit najaar met een sublabel genaamd Fretons. Ook de bekende lijn Shabbies heeft een gloednieuwe laarzencollectie. 

Fretons

is een sportieve schoenenlijn met een jonge, frisse en stoere uitraling. De collectie bestaat uit bootschoenen, laarsjes, hoge en lage sneakers, duffers en plimsoles. Voor deze collectie maakt Fred gebruik van zachte leersoorten en suede, perfect voor de koude winterdagen. 

Fretons zijn herkenbaar aan een rood veteroogje aan de bovenkant van de binnenzijde van de schoen. In de binnenkant is een label met een artwork te vinden. Verder hebben de schoenen een rood stiksel en een achterbies van leer met het Fretons logo erop. Ieder paar is voorzien van een hangtag met een genummerd eenheid-loodje waar in de toekomst Fretons acties mee worden gedaan. Fretons zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar via de Fred de la Bretonière en via de webwinkel.

Onderstaande modellen hebben leren veters, speelse details en rode stiksels en zijn verkrijgbaar vanaf € 179,95.







Shabbies laarzen
De nieuwe Shabbies serie bestaat uit een korte laars voor dames en is verkrijgbaar in kleuren geel, taupe, turquoise, bordeaux en zwart. Deze modellen zijn beschikbaar in de maten 35 t/m 42 en ze zijn vanaf nu te koop in de Fred de la Bretonière winkels voor € 259,95. 









Deel dit artikel
Back to top