Fashion

Obsessed with my: Dr. Martens

In “Obsessed with my” laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can’t live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Yamilla van haar blog Style BonBon en haar Docs obsessie.



Eén mode obsessie noemn is voor mij erg lastig,  ik heb namelijk meerdere verslavingen! Zo verzamel ik bontjassen (nep) met de meest lange haren en opvallendste kleuren, gekke zonnebrillen, ben ik geobsedeerd door pastelkleuren  en ook ben ik gek op opvallende accessoires zoals een pet die net is binnen gekomen vol met spikes! Maar als dan echt moet kiezen zijn het schoenen… En dan vooral mijn Doc. Martens.  



Ik kan mijn eerste paar nog goed herinneren, ze waren bezaaid met bloemetjes en ik moest er altijd naar kijken als ik liep. Nu ik een paar schoenmaten verder ben kon ik ze niet meer aan maar na een lange tijd zoeken heb ik ze gelukkig weer terug kunnen vinden op het internet. Verder heb ik nog een paar in het matzwart waar de zool helemaal van versleten is, en ook heb ik ze in het lakleer en heb ik een paar in een DIY afgeknipt en geverfd!




Op dit moment zijn mijn witte lage Dr Martens mijn favorieten. Ze zijn erg simpel en passen bijna overal bij. Ik kwam ze tegen bij Asos en dat terwijl ik eigenlijk op zoek was naar een nieuwe broek. Ik heb ze meteen in mijn mandje gestopt en toen ik zag dat ze ook nog eens flink afgeprijsd waren was ik verkocht!



Asos is één van mijn favoriete websites! Ik kan daar uren klikken en ook marketplace op Asos een aanrader voor unieke items! Verder winkel ik graag bij Topshop, Monki, en natuurlijk H&M. Ik heb geen vaste stijl. de ene dag draag ik bloemenhaarbanden ,en “Spice Girl schoenen” en de andere dag ga ik weer voor wat . Verder vind ik het erg leuk om mijn eigen kleding te ontwerpen en te maken, ook ben erg trots dat ik  pas mijn 1e ontwerp heb verkocht!
 

Deel dit artikel
Back to top