Fashion

PETA opent aanval op Lady Gaga

Dat PETA not a fan is van Anna Wintour is geen geheim. De hoofdredactrice van de Amerikaanse stijlbijbel Vogue loopt geregeld in een bontje rond. Omdat Lady Gaga de cover sierde van het september nummer is ook het popicoon target. Zij was in het magazine te zien met een oversized fur en veren hoed. Een no-go volgens PETA en opende de aanval op Lady Gaga.



Lady Gaga in het spetember nummer van de Amerikaanse Vogue

De dierenrechtenorganisatie PETA is teleurgesteld in Gaga. Het mother monster beweerde eerder in een Ellen (DeGeneres) show nooit bont te dragen en mensen te haten die dat wel deden. De vice-president van PETA vindt het daardoor nogal verassend dat hij het popicoon de afgelopen tijd regelmatig gespot heeft in een fur ensemble. Bijvoorbeeld voor de film  “Machete Kills” en onlangs tijdens een shoppingspree in New York en in de Bulgaarse hoofdstad Sofia.



Lady Gaga heeft op de bont ophef nog niet gereageerd. Ze tweette wel gisteren over bovenstaande foto: 'For those press and such who are writing about whether or not my fur is actually real, please don't forget to credit the designer HERMES. Thank You! LOVE, gaga.'



Lady Gaga in New York in hot pink Armani fur coat

Deel dit artikel
Back to top