Fashion

Made by me: cut-out T-shirt

Voor het fashionable knutselproject van deze week heb je niet veel nodig, een simpel wit T-shirt, een schaar en ongeveer tien minuten van je tijd. De cut-out mesh look is deze zomer on-trend en blijft ook voor aankomend seizoen een key item. Wil je niet een deuk in jouw bankrekening slaan door te investeren in een designer item sla dan aan het DIY-en. Lees hieronder de how-to.



Benodigdheden:

Een (oversized) wit T-shirt
Een schaar
 


Stap 1
Vouw het T-shirt zo’n 10 centimeter om en begin met driehoekjes knippen. Of het nou 8 of 11 centimeter is maakt niet uit, als het maar aan beiden kanten gelijk is.


 
Stap 2
Om de drie centimeter knip je een driehoek en je laat tussen de driehoeken één centimeter over. Vouw het T-shirt open zodat je het de ruitjes goed ziet, ga dan verder met knippen van driehoeken in de uitsparing van de driehoek daarboven. Zie foto hieronder.



Stap 3
Ga door met dit tot bovenaan het T-shirt, doe aan de bovenkant voorzichtig met de hals. Als je net goed uitkomt dan laat je het zo, anders knip je nog een half driehoekje door het T-shirt weer dubbel te vouwen. De mouwen laat je ongeknipt.


Bijna klaar!



Voilà!



Deel dit artikel
Back to top