Fashion

Rihanna met covershoot in Elle

Rihanna staat met haar blonde koppie op de cover van het meinummer van Elle. Geen verrassing, aangezien 'Badgalriri' het begin februari al via Twitter aankondigde. Het was dus wachten op de beelden. Nu twee maanden later, terwijl Rihanna alweer van hairdo is veranderd, is hier de Elle covershoot!

Elle cover

Twee februari was het toen Rihanna een foto op haar Twitter plaatste met haar new blonde 'do en de tekst #Back2Work 1st Cover of the year!!!! #ELLE. Eerder al stond Rihanna met een platina blonde Marilyn coupe op de cover van Vogue, maar dit keer lijken haar lokken écht geblondeerd. Nét voor haar Elle covershoot, 'Her new look, new life. "I'm going to do what I want to do."', in de schappen ligt, is RiRi alweer van haarkleur én model veranderd!

Rihanna

Haarkameleon

De haarkameleon staat erom bekend dat ze doet waar ze zin in heeft. En of Rihanna haar haar nu speciaal voor Elle blond liet verven of niet, precies twee maanden hield ze het vol. Toen gingen de lokken terug naar zwart en werd de tondeuse erin gezet. Met het continue veranderende kapsel zijn wij erg benieuwd geworden naar Rihanna's natural hair en wat daar van over is...

Maar eerst Elle. Rihanna draagt een lichtgeel, studded rok en jackje van Versace. En terwijl haar sunny coupe en kleding op de cover een bright geheel vormen, is de rest van de shoot een stuk mysterieuzer. De zangeres poseert in fancy underthings van Jean Paul Gaultier, Only Hearts en Fleur of England. Have a look!

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Twitter: 2 februari 2012.

Rihanna

Twitter: 1 april 2012

Rihanna

Wat vind jij van Rihanna's Elle cover? En haar nieuwste kapsel?

(Door: Daphne)

(Beeld: Styleite)

Deel dit artikel
Back to top