Fashion

Rihanna shockeert Ierse boer met outfit

Rihanna en haar management kregen toestemming om voor de opnames van haar nieuwste videoclip ‘We found love’ de velden van de Ierse graanboer Alan Graham te gebruiken. Toen Graham echter de blote outfits van Rihanna zag, was hij not amused en zette hij de popartiest en haar team zonder pardon van zijn landgoed af.

De meeste mensen zouden het een eer vinden om Rihanna op hun landgoed te hebben, maar Alan Graham niet. Hij vond RiRi's outfit ongepast. “From my point of view, it was my land, I have an ethos and I felt it was inappropriate. I wish no ill will against Rihanna and her friends. Perhaps they could acquaint themselves with a greater God,” vertelde hij aan BBC.

Boer Graham was duidelijk niet op de hoogte van het imago (en zelfs het bestaan)van de popster. Iedereen weet dat Rihanna niet vies is van een beetje nudity en graag in pikante pakjes rondloopt. Voor de opnames van de single ‘We found love’ liep de zangeres echter in een ripped jeans, bikinitop en opengeknoopt shirt rond over het veld. Het enige wat zichtbaar was, was dus een blote decolleté en buik. Nu maar hopen dat Alan Graham de campagne van Rihanna voor Emporio Armani underwear niet te zien krijgt.

Rihanna tijdens opname videoclip We found love

Rihanna tijdens opname videoclip 'We Found Love'

Rihanna tijdens opname videoclip 'We Found Love'

Wat vind jij van de actie van Alan Graham?

(Door: Daphne)

(Beeld: Brunopress)

Deel dit artikel
Back to top