Fashion

Lady Gaga op V magazine met 3 hoofden

Lady Gaga schittert op de gloedjenieuwe cover van de Amerikaanse V magazine, die deze maand in het teken staat van Azië. Gaga past met een harajuku-achtige stijl perfect op de cover. Maar ook in het magazine zien we haar terug: met haar eerste column voor het tijdschrift.

De coverfoto's zijn geschoten door het Nederlandse fotografieduo Inez & Vinoodh. Al snel stonden er twee mogelijke covers online en werd er veel geroddeld over welke de uiteindelijke cover zou worden. Maar V Magazine is toch net een andere weg in geslagen. Het lijkt er namelijk op dat het magazine niet kon kiezen tussen de prachtige foto's. Drie foto's zijn verwerkt tot één plaatje. Het resultaat: een drie-koppige Lady Gaga.

lady gaga V magazine

De uiteindelijke cover.

Een columniste op de cover, kan dat wel? V Magazine maakt voor Lady Gaga graag een uitzondering. De popdiva heeft een eigen column geschreven, en laat zien dat ze haar hart op de goede plek heeft zitten door ervoor te zorgen dat er 10 procent van wat er met dit issue wordt verdiend aan de slachtoffers van Japan wordt gedoneerd.

lady gaga teaser en preview

Mogelijke covers die het uiteindelijk niet zijn geworden, maar wel in de uiteindelijke cover zijn verwerkt.

Wij verwachten een grote omzet, want wie wil nou niet weten wat er in het leven van deze zangeres slash fashion icon omgaat. Wat vind jij vind jij van de 3-koppige Gaga?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top