Fashion

Jessica Simpson’s mode-imperium is miljard waard

Jessica Simpson mag dan een dom blondje zijn, ze bezit inmiddels wel een miljoenenbedrijf. Haar mode-imperium, bestaande uit schoenen, accessoires, geurtjes, horloges en badkleding, is bijna een miljard waard. Daarmee is de blonde zangeres zelfs succesvoller dan Madonna.

Wie had dat gedacht van de blonde zangeres die nog geen tonijn van kip kon onderscheiden. Jessica Simpson runt op dit moment een van de meest succesvolle modebedrijven in Amerika. En hoewel de ene na de andere celeb een eigen geur of kledinglijn lanceert, is vrijwel niemand daarin zo succesvol als Jessica Simpson.

Jessica’s schoenen, accessoires, badkleding, geurtjes en horloges vliegen als zoete broodjes over de toonbank en hebben ertoe geleid dat haar bedrijf inmiddels 750 miljoen dollar waard is. Haar producten verkopen zelfs beter dan die van Madonna.‘Mensen zien Jessica als een stijlicoon’, meldt Vince Camuto, de belangrijkste licentiehouder van alle Jessica Simpson merchandise.

Jessica Simpson kleding

Met name van de sportartikelen en spijkerbroeken wordt veel verwacht. Jessica’s Jeans worden verkocht in maar liefst 650 warenhuizen, waaronder Macy’s en Bon-Ton.

Volgens de lincentiehouder van Jessica’s spijkerbroeken zijn zowel 16-jarigen als 40-jarigen dol op Jessica: ‘Als Jessica een kleine misstap begaat, identificeren ze zich met haar.’

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top