Fashion

Celebstyle: Nicole Richie met fashionable (gay)friend

Wij gingen er eigenlijk van uit dat in de relatie van Nicole Richie en Joel Madden alles koek en ei was. Maar nu we Nicole in Londen geen seconde van de zijde van haar nieuwe vriendin zien wijken, zetten wij een aantal vraagtekens. Ze komen nota bene uit de bekende Londense Gaybar gelopen. Op zoek naar wat nieuwe avontuurtjes, Nicole?

Nicole Richie & friend

Nou ja, wat er in de toekomst moge gebeuren, dat moet ze zelf weten. Wij buigen ons liever over de outfits die de dames dragen. Nicole, gehuld in maxidress en leren jasje zou misschien iets meer kleur kunnen dragen. In haar jurk komen de nodige kleuren voor, maar op de een of andere manier stemt ze een beetje somber.
In tegenstelling tot haar girlfriend die ook voor de hoofdkleur zwart heeft gekozen. Zij toont toch iets frisser in haar strookjesjurk. Met de juiste schoentjes en roodgelakte nagels loopt ze al als een volleerde diva op de paparazzi af en overschaduwt vriendin Nicole Richie.


Wil je ook het idee van een strookjesjurk nabootsen? Dan heeft We Like Fashion de perfecte oplossing. Het gedrapeerde jurkje met verschillende grijstinten geeft ongeveer hetzelfde effect als het besproken jurkje van Nicole’s vriendin.

grijs jurkje

(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top