Fashion

Celebstyle: Kelly Osbourne in donkerblauwe jumpsuit

Helemaal uitgedost loopt Kelly Osbourne richting het Beverly Hills Hotel, om vervolgens samen met haar vriend Luke in te checken. Gelukkig hoeft ze maar een klein stukje te lopen want met zulke palen aan je voeten houd je het niet lang vol!

Kelly Osbourne

De donkerblauwe jumpsuit staat Kelly erg goed. Samen met de bijpassende blauwe zonnebril zorgt dit voor een stoere uitstraling. Voor de (vrouwelijke) finishing touch heeft ze een grote zwarte strik op haar hoofd geplant. Dit kan natuurlijk helemaal verkeerd uitpakken, in kinderachtige zin, maar Kelly kan het goed hebben.

Een klein minpuntje is de zwarte blazer die ze over het geheel heeft aangetrokken. Hij is net iets te lang en het maakt haar bovenlichaam tot een vierkante bonk. Zonde! Een kort jasje in een andere kleur was misschien een beter idee geweest.

Heb je nog geen junpsuit in je kast hangen? Wacht dan niet te lang, want je kunt deze zomer echt niet zonder. Wij hebben een jumpsuit gevonden van Grosgrain by Stella Nova die een aantal overeenkomsten heeft met die Kelly's look.

jumpsuit Grosgrain

(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top