Fashion

Sienna Miller showt Possesion sieraden

Sienna Miller vond het weer tijd worden voor een nieuw project en dat kwam het sieradenmerk Piaget mooi uit. De actrice wordt het nieuwe gezicht van de geliefde Possession collectie. De sieradenlijn Possession bestaat dit jaar alweer 20 jaar en dat vonden zij een goede reden om het te vieren met dit fashion icoon.

Haar uiterlijke schoonheid en gevoel voor fashion komen natuurlijk helemaal overeen met de sieraden zelf en daarom was Sienna de gelukkige uitverkorene.

De Possession kettingen, armbanden en ringen hebben allemaal een goudgele kleur. Ook is de nieuwe moderne, maar tegelijkertijd casual collectie van Piaget heel goed te combineren met allerlei verschillende outfits.

Doe net als Sienna: mix & match zoveel mogelijk goudgele sieraden van Possession.

Sienna Miller voor Possession

Deze eerste foto van de shoot die binnenkort overal te zien is, toont een sterke enzelfverzekerde, maar vrouwelijk Sienna. Al lijkt het net alsof er met moeite een lachje op haar mond wordt geperst, de foto is wel mooi. Maar dat mocht ook wel, want voor deze foto is er een heel professioneel A-list team aan te pas gekomen. De beste visagisten, stylisten en fotografen werden overal vandaan gehaald om de echte schoonheid van Sienna het beste over te brengen op beeld.

Tijdens de shoot in New York is er ook een making-of video gemaakt waarin exclusieve beelden en interviews met Sienna achter de schermen te zien zijn. Dus alle fans van miss Miller kunnen vanaf 17 mei terecht op de website van Piaget.Of hier alvast van het voorproefje genieten, want wij hebben een aantal backstage beelden van de shoot.

De making-of

 

(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top