Fashion

Kleurrijk giletje: do or don’t!?

Ik heb er nog een paar in mijn kast hangen, wie weet tover ik er binnenkort weer 1 tevoorschijn. Het giletje. Eventjes gedragen maar het verdween toch alweer snel tussen mijn andere kleding aan het rek. Nu de mannenkleding nog steeds in beeld blijft voor vrouwen kan ik ze misschien best weer in mijn outfit mixen.

Waar die van mij best basic zijn (lees: 1 zwart en 1 bruin exemplaar) spotte ik bij People.com een paar celebs die voor het knal-glitter-ik-zie-je-al-van-10-meter-afstand-aankomen-effect. Mischa Barton doet de glitter-’n-glam paillettenlook, Jessica Simpson koos voor een fris macramé exemplaar en Sienna Miller ging voor ‘metallic patchwork’. De lengtes van de kleurige giletjes verschillen maar de ladies deinzen niet terug voor miniformaat. Dat is niet voor iedereen weggelegd maar deze chicks kunnen dat natuurlijk wel weer hebben… (probeer die jaloerse ondertoon te negeren!)

Kleurrijke giletjes bij Mischa Barton, Jessica Simpson & Sienna Miller

Ik heb er een tijdje naar zitten staren maar toch heb ik zo mijn twijfels. Zijn deze kleurplaatversies van het giletje niet iets te circusachtig!? Of vind jij ze retro-cool? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top