Fashion

Ruud de Wild slechtste radio-dj?!?

Ruud de Wild slechtste radio-dj?!?

Ruud de Wild is deze week bekroond met twee Lelijke Dingen, twee prijzen in het leven geroepen door Veronica Magazine. De beeldjes zijn de tegenhangers voor alle lovende mediaprijzen. Dit jaar zijn ze weer uitgereikt…

Ze zijn er weer: de Lelijke Dingen. En ook dit jaar worden ze uitgereikt en niet iedereen is daar blij mee. Zo werd Ruud de Wild bekroond met een prijs voor Slechtste Radiopresentator van het Jaar en Slechtste Radioprogramma van het Jaar. Niet alleen de Wild, maar ook Tanja Jess (Slechtste Radiopresentatrice), Giel Bielen (Slechtste Televisiepresentator), Patty Brard (Slechtste Televisiepresentatrice) en Can’t Buy Me Love (Slechtste Televisieprogramma) vielen in de prijzen.

Ruud de Wild

Niet iedereen is blij met de prijzen: zo weigerde Patty haar beeldje in ontvangst te nemen. Tanja Jess heeft hem nog niet gekregen, omdat ze nog op huwelijksreis is. “Ze is op huwelijksreis, dus ze heeft een alibi”, aldus een woordvoerder van Veronica Magazine. De deelnemers aan het realityprogramma Can't Buy Me Love worden vanmiddag verrast met de prijs. Auwts!

Ben jij het eens met bovenstaande prijzen?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top