Fashion

Meet Maddie Briann!

Ja, eindelijk hebben we een fotootje te pakken van Maddie Brainn Aldrigde, dé kleine spruit van Jamie Lynn Spears en haar vriend Casey Aldridge. De tienermoeder had een exclusief interview met OK! Magazine…

 

Een paar weken geleden is Jamie bevallen van een kerngezond meisje, Maddie Brainn. Volgens de actrice was het een gemakkelijke bevalling. “Ik heb echt geluk gehad”, aldus de actrice. “Mijn dokter was heel erg relax en tijdens de bevalling was ik gewoon aan het praten tegen Casey. Het grappige is dat ik op een gegeven moment aan hem vroeg of alles OK met hem was!” De artsen lieten de ster weten dat de bevalling zo’n 12 uur zou duren, maar het kindje werd al na een uur of vier geboren.

Op dit moment is la Spears heerlijk aan het genieten van haar gezinnetje: baby Maddie heeft een mooie kinderkamer gekregen, maar slaapt ’s nachts altijd bij haar ouders. “Ze is zo’n lief kind”, aldus Jamie. “Als ze ’s nachts wakker wordt, omdat ze gevoed wilt worden, dan geef ik haar dat en dat valt ze meteen weer in slaap. Ze schreeuwt en huilt gelukkig niet de hele nacht.” De actrice liet nog weten dat ze elke ochtend Maddie in bad doet. “We hebben zo onze routines en daar houd ik van. Ik ben erg gelukkig met ons leventje.”

Jamie Lynn Spears

Voorlopig gaat la Spears niet meer terug naar Hollywood. Het rustige leven in haar home town is perfect. “Het belangrijkste voor iedereen hier is familie”, aldus de actrice. 

Wow, het klinkt echt perfect! Nu nog een huwelijk en het plaatje is compleet. Check hier voor de foto.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top