Fashion

BEWEZEN! Fans van Game of Thrones hebben vaker seks

Niet alleen de karakters in Game of Thrones hebben regelmatig seks, het lijkt erop dat fans van de series ook aardig bezig zijn tussen de lakens. Uit een onderzoek van datingservice Match blijkt dat fans van Game of Thrones zelfs meer kans op seks hebben dan mensen die niet naar de serie kijken.

Vrijgezellen die Game of Thrones fan zijn hebben 61 procent meer kans om seks gehad te hebben in het afgelopen jaar en voor zelfs 81 procent was het waarschijnlijker om afgelopen jaar een date te hebben gehad. Dit blijkt uit Match’s jaarlijkse ‘Singles in America’ onderzoek. Ook blijken de fans 29 procent vaker ‘friends with benefits’ te hebben en is er 26 procent kans dat de fans hun vrijpartij op beeld hebben opgenomen.

Match deed het onderzoek onder 5500 vrijgezellen Amerikanen, maar heeft het hun resultaten ook beperkt tot de Game of Thrones kijkende gebruikers van de datingservice. Game of Thrones kijkers die gebruik maken van Match blijken beter opgeleid te zijn, hebben een hoger inkomen en zijn vaker op de skippiste te vinden.

Zo zie je maar weer.

via GIPHY

Beeld: Bruno Press
Deel dit artikel
Back to top