Fashion

Meer pics van Maddie Briann

Ja, we hebben weer foto’s op het world wide web gevonden van Maddie Briann, hét pasgeboren dochtertje van Jamie Lynn Spears en Casey Aldrigde. OK! Magazine was weer op bezoek bij het kersverse gezinnetje…

“Ik vind het geweldig om voor haar te zorgen”, aldus de actrice. “Het is zó leuk! Ik wil haar de hele tijd zoenen en knuffelen.” Het Amerikaanse blad was bij het zusje van Britney Spears in Liberty op bezoek voor een exclusieve fotoshoot. En dit keer stond vriendlief én tevens kersverse vader Casey Aldridge er ook op. Nu is het hele gezin compleet.

“Toen Maddie werd geboren, ging Casey meteen kijken of alles klopte bij haar”, aldus Jamie. “Het was geweldig om dat te zien. Vooral omdat mannen in het begin erg moeten wennen, maar hij deed het perfect.” De twee ouders hebben een supergezellige babykamer gemaakt, natuurlijk helemaal in het roze: “Casey heeft het wiegje in elkaar gezet en heeft er zelfs een dag over gedaan om alle foto’s op te hangen.”

Zoals je wel kunt lezen is la Spears helemaal klaar voor het moederschap. En natuurlijk wenst ze haar pasgeboren kindje het allerbeste toe: “Ik hoop dat ze later goede vrienden krijgt, een leuke hobby vindt en zeker van zichzelf is.”

Kleine meisje worden groot!

Wow, echt leuk. Benieuwd naar de foto’s, check het dan hier! Wat vind jij ervan?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top