Fashion

Jennifer kan niet zonder John

Heerlijk toch, al die verliefde celebs. Kon je van de week nog lezen dat Reese Witherspoon niet zonder liefje Jake kan. Nu kan ik je vertellen dat Jennifer Aniston hoteldebotel is op John Mayer…

Geruchten gaat dat de twee iets hebben, maar ondanks dat hebben ze de vonk tussen hun nog niet bevestigd. Maar de foto’s zeggen meer dan genoeg. Nu heeft een bron laten weten dat Jenn niet zonder haar nieuwe vlam kan. Het schijnt dat de actrice op de set van haar nieuwste film Marley & Me de hele tijd zit te bellen met John. “Tussen de opnames door belt ze de hele tijd”, aldus een bron. “Ik wist niet eens dat het mogelijk dat mensen zó lang kunnen bellen.” How cute!

Jennifer Aniston

De bron voegt daarna er nog aan toe dat Mayer op de set van Marley & Me is gesneakt om openlijk met la Aniston te zoenen. Vrienden van de Hollywoodster bevestigen hun relatie ook. Volgens hen is Jenn ontzettend verliefd op haar negen jaar jongere toy boy. “Ze is altijd erg op haar hoede als ze aan het daten is”, aldus vrienden. “Maar bij John voelt ze zich hartstikke goed.”

Leuk!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top