Fashion

Pete Doherty is verloofd

Tja, als ex Kate Moss zich heeft verloofd met een andere rocker, dan kan Pete natuurlijk niet achterblijven. Hij heeft zijn nieuwe vriendin Irina Lazareanu ten huwelijk gevraagd. Arme meid…

Eerlijk gezegd begrijp ik niet waarom de drugsverslaafde Pete Doherty zoveel vrouwelijk schoon aantrekt. Eerst viel topmodel Kate Moss als een blok voor de Babyshambles zanger, nu heeft hij weer een model aan de haak geslagen. En deze blijkt niemand minder te zijn dan zijn ex. Doherty en zijn ‘nieuwste’ verovering hadden tien jaar geleden al eerder een relatie, nog voordat de man Kate ontmoette. Leuk feitje: Moss introduceerde Lazareanu aan de modewereld en werd zodoende bekend als model. Na tien jaar hebben de ex-geliefden elkaar weer gevonden. Zou het nu voor eeuwig zijn?

Irina Lazareanu

"Pete en ik hebben ons recentelijk verloofd”, aldus de ‘gelukkige’ Irina. Wanneer de twee uiteindelijk hun ja-woord geven, is niet bekend. Kate hoeft trouwens niet treurig in een hoekje te zitten: ook zij heeft zich recentelijk verloofd met rocker Jamie Hince.

Vooruit dan maar: voor beiden exen, congratz!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top