Fashion

Minnares P.Diddy spreekt

Sarah Chapman, de vrouw waar rapper/producer P.Diddy een kind van verwekte, heeft eindelijk een boekje opengedaan over haar slippertjes met Diddy.

In plaats van haar verhaal te doen in één of andere goedgelezen roddelblad (lees: People, US Weekly, OK! Magazine) heeft Sarah haar verhaal gedaan in een blog. De reden is heel simpel: mevrouw wil niet teveel publiciteit over zich heen krijgen (maar krijgt dat nu dus toch). Chapman heeft een aantal spraakmakende uitspraken gedaan. Zo blijkt zij Diddy al dertien jaar te kennen, is zelfs goed bevriend met hem en heeft ook nog eens meerdere slippertjes met hem gehad. Zelfs Diddy’s vrouw Kim Porter heeft altijd geweten van zijn minnares (!!). Pas toen zij een tweeling kreeg van de steenrijke rapper, kon ze het niet langer aanzien en pakte haar koffers. Voor Kim is het niet de eerste keer dat de haar man haar bedriegd. Eerder zette hij haar al aan de kant voor Jennifer Lopez. Toen deze niet meer geinteresseerd was in haar verovering, kwam Diddy terug met hangende pootjes.

Sarah Chapman P. Diddy met Kim Porter

Ondanks het vele gerommel met P. heeft Sarah er nooit werk van gemaakt een gezinnetje te stichten. “Ik heb nooit geprobeerd om de plek van Kim in te nemen. De spotlights zijn ook niets voor mij”, aldus Chapman. “Ik houd niet van al die aandacht. Laat dat maar aan Kim over.” Auwts!

Sarah hoeft niet bang te zijn dat ze er slechter van wordt. Voor haar éénjarige dochtertje krijgt ze maandelijks een flink bedrag.

Tja, arme Kim…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top