Fashion

Maggie Gyllenhaal als lingeriemodel

Maggie Gyllenhaal kan dan al moeder zijn. Dat is natuurlijk geen reden om te stoppen met het maken van sexy lingeriefoto’s. Het lingeriemerk Agent Provocateur strikte de actrice voor hun nieuwe campagne.

Kate Moss, eat your heart out! Het topmodel is dit jaar ingeruild voor actrice Maggie Gyllenhaal (de zus van Jake…). En dit was een goede zet van het merk. Het resultaat is een reeks sexy, elegante en vrouwelijke lingeriefoto’s. Het lijkt wel alsof Gyllenhaal het al jaren doet. “Maggie is niet zomaar een standaard sekssymbool,” aldus Serena Rees van Agent Provocateur. “Ze is interessant om naar te kijken, straalt zelfvertrouwen uit en is bijzonder mooi op een manier die niet bedreigend overkomt.”

Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal

Gyllenhaal mag zich vereerd voelen. Eerder sierden Kylie Minoque en Dita van Teese al de campagnefoto’s. Sterren als Paris Hilton, Christina Aguilera, Carmen Electra en Lily Allen behoren al tot de vaste klanten.

Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal

Wat vind jij ervan? Persoonlijk vind ik de laatste foto echt super! Draag je het liefst basic lingerie of ga je toch voor deze gewaagde, maar erg vrouwelijke setjes?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top