Fashion

Bradattack!

Tja, je bent een beroemde filmster of niet. En daar weet Brad alles van. Toen hij nietsvermoedend handtekeningen uitdeelde, werd hij wel erg hardhandig door een enthousiaste fan aangepakt.

Tijdens het promoten van zijn nieuwste film The Assassination of Jesse James by the coward Robert Ford werd Brad aangevallen door een fan. Een enthousiaste fan trok de acteur ruw aan zijn nek om hem te kunnen omhelzen. Gelukkig was Pitt omringd door beveiligingmensen, zodat de ‘mishandeling’ maar een paar seconden duurde. Brad, professioneel als hij is, ging gewoon weer verder met handtekeningen uitdelen.

Brad en Angie tijdens het Filmfestival in Venetië Brad wordt vaker lastiggevallen

The Assassination of Jesse James by the coward Robert Ford gaat over de negentiende-eeuwse crimineel Jesse James, één van de grootste sterren van Amerika. En daar kan de acteur zich goed mee identificeren (behalve dat criminele gedeelte dan he?). "Hij was destijds één van de grootste sterren van Amerika en het grappige is dat het nu niet eens zoveel anders is dan toen," aldus Brad. "Veel was verzonnen en sappiger gemaakt. Weinig was op de waarheid gebaseerd en zelfs na zijn dood, zoals we ook zagen bij Anna Nicole Smith, kwam er nog veel los.”

Kijk en huiver op het filmpje Bradattack!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top