Fashion

Shania twain was niet onder de indruk van een naakte Brad Pitt

In 1997 veroverde Shania Twain de hitlijsten met haar nummer That Don’t Impresse Me Much. Dat is inmiddels twintig jaar geleden, maar nog altijd vragen mensen zich af waarom Shania Twain niet gecharmeerd was van Brad Pitt. Terwijl dat toch de hotste acteur van dat moment was.

In haar nummer zingt de zangeres “Ok, so you’re Brad Pitt…That don’t impress me much,” nu al die jaren na dato onthult Shania Twain eindelijk waarom ze Brad Pitt in haar lyrics noemde.

Op dat moment werden er naaktfoto’s gelekt van Brad Pitt, die samen met zijn toenmalige vriendin Gwyneth Paltrow vakantie vierde in de Caraïben. De foto’s werden gepubliceerd in Playgirl en het zien van deze foto’s is wat Shania Twain inspireerde voor haar nummer.

Aan Billboard vertelde de zangeres het volgende verhaal. "I remember I had a girlfriend visiting me and it was near Christmas and we were baking cookies, I was writing this album and there was a scandal of Brad and Gwyneth where there was naked photos of him [in Playgirl magazine], and this was like all the rage. I just thought 'I don't know what all the fuss is about.' I'm like, well that don't impress me much.'"

Shania Twain benadrukt in het interview dat ze absoluut geen kwaad wilde spreken over Brad Pitt of aan body shaming deed. Het ging haar er alleen om dat een foto van een naakt lichaam niets nieuws is. “We see people naked everyday. That’s really what I thought. I wasnt picking on Brad Pitt.”

In juli 1997 klaagde Brad Pitt Playgirl aan vanwege het schenden van zijn privacy en de emotionele schade die daardoor volgde. De foto’s waren tegen zijn wil genomen door een fotograaf, die zonder toestemming, het hotel binnen was gedrongen waar hij en Gwyneth in 1995 vakantie vierden.

Deel dit artikel
Back to top