Fashion

Owen kapot na breuk Kate Hudson

De zelfmoordpoging van Owen Wilson is te danken aan zijn relatiebreuk met Kate Hudson. Nadat de twee begin dit jaar een punt zette achter hun knipperlichtrelatie, ging het geestelijk slecht met de acteur.

"Hij was somber en praatte weinig over zijn gevoelens. Hij leek een ander mens,” aldus een goede vriend van Wilson. Zijn relatie met Kate duurde een jaar, maar ging meerdere malen uit. Begin dit jaar besloten de twee definitief uit elkaar te gaan. Kate ging weer verder met haar eigen leven, maar Owen werd depressief (hij schijnt ook al een tijdje te kampen met een alcohol- en drugsverslaving). "Owen heeft een reputatie als feestbeest. Maar nadat het uitging met Kate liet hij zich niet meer zien op feestjes,” aldus de vriend.

Kate Hudson en Dax Shepard Het werd helemaal erg toen Wilson in de bladen foto’s zag van zijn ex met haar nieuwe vriend Dax Shepard. En laten dat nou net foto’s zijn waarop ze elkaar kussen. Dat was waarschijnlijk de druppel voor Owen: hij slikte een potje pillen en sneed zijn polsen door. Gelukkig werd hij nog net op tijd gevonden door zijn broer.

Deze foto werd zowat de dood van Owen

Eerlijk gezegd had ik dit nooit achter hem gezocht, maar schijn bedreigd! Wat jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top