Fashion

William en Kate weer een setje?

Dat de twee een paar maanden terug een punt hebben gezet achter hun relatie is natuurlijk niemand ontgaan. En dat William en Kate steeds vaker samen zijn gespot ook. Hebben ze nu wat of niet?

Het lijkt er in ieder geval op dat de liefde tussen de twee nog steeds niet uitgebloeid is. Vooral niet als we weten dat Prins William en Kate Middleton op dit moment een ‘eilandje’  in de Seychellen hebben afgehuurd om daar ongestoord vakantie te vieren. Zien wij hier iets opbloeien?

William met broertje Harry en Kate William en Kate: weer een setje?

Volgens bronnen hebben de twee allang weer iets. Alleen houden de prins en zijn liefje hun relatie nog geheim om (nog meer) media-aandacht te voorkomen. Toen verlovingsgeruchten een massale media-aandacht als gevolgd had, werd Kate dagelijks door hordes paparazzifotografen belaagd (een nieuwe prinses Diana?). De fotografen en de verlovingsgeruchten werden zelfs zo erg dat William een punt zette achter zijn relatie met Kate. Maar misschien ziet hij nu in dat hij haar echt niet kan laten gaan.

The Prince and Me

Genoeg stof voor een Hollywoodfilm dus! Hm, ik herken hier iets van uit de film The Prince & Me met Julia Stiles. Wat jij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top