Fashion

Penelopé loves Mango

Een tijdje terug schreef ik voor Fashionscene een stuk over de gezusters Cruz. Penelopé en zusje Monica zouden samen een campagne doen voor Mango: Monica ging ontwerpen en Penelopé stond model. Bij deze hebben we de foto’s.

Toen de promotie-cd van de nieuwste Mango-collectie en die van Monica Cruz bij grote zus Fashionscene op de mat viel, kon ik het niet laten om stiekem even een kijkje te nemen. En dat had ik beter niet kunnen doen. Nu wil ik meteen winkelen! Tja, je bent een Mango-addict of je bent het niet.

De collectie van Monica Cruz ziet er op het eerste gezicht niet bijzonder uit. Ik zie veel basics, zoals de (altijd weer terugkomende) streepjesblouse, katoenen shirtjes, koltruien in sombere kleuren, tanktopjes (alsof Mango die al niet genoeg heeft) en nette vesten. Hier en daar zit er wel een uitschieter bij, zoals de ontzettend dikke bontjas (Seaberd! Van nepbont), wollen geruite tuniek (cute) en een zwierige zwoele rok. Hoewel ik niet zo enthousiast ben over de collectie, ziet de kleding er op de modepagina’s erg mooi uit. De zusjes Cruz bewijzen maar weer dat ze de perfecte modellen zijn. Die saaie gestreepte blouse gecombineerd met een hoge taillebroek ziet er nu toch wel erg hebben hebben uit. Toch vind ik de collectie niet echt vernieuwend en dat wat op de foto staat, zijn de enige uitschieters.

Mango Mango

Mango

De making of...

Making of... Making of...

Meer enthousiast ben ik over de ‘gewone’ collectie van Mango, waarvoor Penelopé ook model staat. Ik zie veel zwarte kleuren en veel jurkjes met print (mijn favoriet). Vooral het retrojurkje gecombineerd met een zwarte panty met daaronder hakken met ronde neus vind ik echt een aanrader (dat worden weer panty’s inslaan bij de Hema). Mango komt ook weer met veel trenchcoats (de witte is een aanrader), dikke coltruien, gemêleerde jassen en sleehakken (van lak). Kortom: waar is die pinpas!

Mango

Mango Mango Mango De making of...

De haren moeten natuurlijk wel goed zitten Altijd handig, zo'n personal hairdresser

Zit de make-up nog goed? De fotograaf geeft Penelope een paar tips

Penelope loves Mango

Wat vind jij van de collectie? 

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top