Fashion

Rihanna houdt van Marlies Dekker lingerie

Altijd leuk als ontwerper om te zien hoe celebrities je kledingstukken dragen. Zo ook voor Marlies Dekkers. Zij ontdekte dat zangeres Rihanna een setje van haar aanhad.

Het lingeriesetje van Marlies is zelfs te bewonderen op het cd-hoesje Good Girl Gone Bad. Denk nu niet dat Rihanna er bijna naakt opstaat. Nee, je ziet een klein bh-bandje boven haar kleding uitkomen. Maar dit kleine detail was groot genoeg voor de ontwerpster om het te ontdekken. "Voor een sterke vrouw met een krachtige stem lijkt een beha uit de collectie Lady Biker een perfecte keuze", aldus Dekkers.

Rihanna

Hoe de bh uiteindelijk op het hoesje is gekomen, is vrij onverwachts gebeurd. Rihanna kreeg namelijk van Marlies Dekkers een setje als geschenk, omdat deze een optreden gaf in Nederland. De zangeres beviel de bh plus bijpassende slip erg goed dat ze deze zelfs aanhad voor de covershoot. Een compliment, alleen uhm, kan ik dat bh-bandje nergens vinden op bovenstaande foto. Jij wel?

Niet alleen Rihanna, maar ook Nelly Furtado en Christina Aguilera hebben een Dekkers-setje in de kast hangen. Heb jij er ook eentje in je kast hangen?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top