Fashion

Daniel krijgt fortuin als verjaardagskado

Daniel Radcliffe is vandaag jarig! En altijd leuk om veel, heel veel kadootjes te krijgen. Daniel valt met zijn achttiende verjaardag helemaal met zijn neus in de boter. Zijn kado? Maar liefst 30 miljoen eurootjes.

Wow, ik dacht dat ik altijd verwend werd met verjaardagen, maar 30 miljoen heb ik (helaas) tot nu toe nog niet gekregen (misschien iets vaker meedoen met de Lotto). De miljoentjes die Daniel krijgt, zijn natuurlijk allemaal zijn zelfverdiende centen voor de Harry Potter films. Die zijn op zijn achttiende natuurijk allemaal van hem. Hij heeft er even op moeten wachten, maar dan heeft hij wel wat…

Hiep Hiep Hoeraaaaaa!

Down to earth Daniel is niet van plan om al dat geld met bakken uit te geven. "Ik weet dat ik ongelooflijk gefortuneerd ben", aldus de acteur. "Maar ik ben niet van plan iemand te worden die ineens een enorme collectie sportauto's aanschaft." Wat hij wel graag wilt aanschaffen? Boeken, cd’s en dvd’s. En Radcliffe geeft ook geen groot feest, maar hij laat wel weten dat er ‘iets’ groots te vieren is. Wat dat is, wil hij niet verklappen. Juicy!

Congratz Daniel. Hiep hiep hoeraaaa!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top