Fashion

NERD ALERT! Gelukkig zijn deze celebs goed opgedroogd!

Niets zo leuk als foto's uit de oude doos bekijken. En al helemaal als het foto's van celebs zijn! Ooit werden ze zo bekend, maar wat zijn we blij dat ze er nu een stukje beter uitzien..

Ja, we herinneren ons allemaal Harry Potter met zijn ronde brilletje en Troy van High School Musical die voor de Justin Bieber kapsel trend zorgde, nog wel. Maar niemand heeft het er ooit over hoe HOT deze mannen inmiddels zijn. En dan hebben we het nog niet eens over Josh Peck, bekend van Drake and Josh of de Britse acteur Nicholas Hoult. Wat een verschil!

 
Zac Efron, die doorbrak met zijn rol als Troy in High School Musical.

 
Abigail Breslin, Little Miss Sunshine ziet er tegenwoordig veel stralender uit!

 
Daniel Radcliffe kennen we allemaal als nerdy Harry Potter. Dat hij zo goed zou opdrogen had niemand durven dromen!

 
Rupert Grint was naast Daniel Radcliffe in Harry Potter altijd wel schattig, maar nu willen we al helemaal in zijn wangetjes knijpen!

 
Emma Watson werd ook bekend door de Harry Potter films. Het nerdje van de klas heeft haarzelf vast stiekem omgetoverd tot beeldschone jongedame!

 
Klunzige Marcel was ook een klasgenootje van Harry, Ron en Hermelien. Volwassen Matthew Lewis ziet er stukken beter uit!

 
Lacey Chabert eerste succesvolle rol was als Claudia in Party of Five, maar wij kennen de babe natuurlijk allemaal van Mean Girls.

 
Josh Peck van Drake and Josh kennen we echt niet meer terug! What happened?! 

 
Shia Lebeouf stond vroeger niet bepaald bovenaan op ons verlanglijstje, maar na zijn transformatie hebben we hem toch wat plaatsjes omhoog geschoven..

 
Een nieuw kapsel, stoppels en bril hebben Joseph Gordon-Levitt goed gedaan!

 
Nicholas Hoult ging van een bloempotkapsel naar gemillimeterd haar mét kleine snor en baard. We love!

Deel dit artikel
Back to top