Fashion

Lily Allen krijgt celstraf?!?

Het lijkt erop dat Lily Allen een beetje losgeslagen is. Na wat opstandig gedrag (mevrouw cancelde een paar concerten in Amerika) hangt haar nu een celstraf boven het hoofd.

Lily mishandelde onlangs een fotograaf, toen deze een paar foto’s wilde maken van de zangeres. Allen was hier niet van gediend en gaf de arme man een stomp op zijn neus. Vorige week moest ze naar het politiebureau om gehoord te worden over het incident. En de blauwe mannen zien het slecht in voor de popzangeres. Als ze eenmaal voet in Engeland zet, kan ze meteen worden opgepakt.

Lily Allen snel in de bak?

Maar voorlopig zit dat er niet in voor Allen, omdat zij nog veilig in Amerika zit. En wat doe je dan als losgeslagen, chagrijnige popster? Juist, je gaat lekker uithalen naar je medepopsterren. Amy Winehouse is nu het slachtoffer van Lily. Ze schrijft op haar website dat ze zich dik, lelijk en verlepter dan Amy Winehouse voelt. Waarschijnlijk is de Smile-zangeres een beetje jaloers op haar landgenoot. Deze is namelijk al wél doorgebroken in Amerika, terwijl Lily maar op zich laat wachten. Tja, dat krijg je als je honderd keer je concerten afzegt.

Allen sluit de zin af met de woorden: "Ik schrijf jullie vanuit een bed van tranen in mijn hotelkamer in Seattle. De afgelopen uren heb ik doorgebracht door me te verdiepen in een maagbandoperatie en laserliposuctie." Maar we moeten ons volgens haar geen zorgen maken dat het arme kind zich door zelfmedelijden verhongert. "Ik eet nog steeds als een varken." Nou, dat is toch fijn om te horen Lil…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top