Fashion

Amy Winehouse voor Fred Perry komt er

Het was na het overlijden van zangeres slash stijlicoon Amy Winehouse even onduidelijk of de nieuwe Amy Winehouse X Fred Perry collecties nog op de markt werd gebracht. Nu is door het Britse label bekend gemaakt dat de op stapel liggende collecties toch worden gelanceerd.

Fred Perry liet weten dat na weloverwogen beraad, ook met Amy's familie, is besloten dat de Amy Winehouse X Fred Perry collecties toch op de markt worden gebracht. Het gaat om de fall/winter 2011 collectie en de collectie voor volgend jaar zomer.

amy

De eerste vier items van de fall/winter collectie 2011 zijn al gelanceerd en deze passen perfect in de huidige trends. De klassieke ruitjes en pied de poule prints zagen we al bij grote modehuizen als Chanel, Anna Sui, Salvatore Ferragamo en Yves Saint Laurent.

amy rokjeamy

amy pied amyblouse

De vier gelanceerde items uit de Amy Winehouse X Fred Perry collectie

chanel check ysl pied

De zangeres heeft de collectie met veel passie ontworpen. In elk item zie je dan ook de stijl van Amy terugkomen. De opbrengst van de collectie gaat naar de nog op te richten Amy Winehouse Foundation. Deze stichting zal vanuit de naam van het stijlicoon kinderen en jonge mensen proberen te helpen.

De Britse zangeres is zaterdag 23 juli op27-jarige leeftijd overleden. De talentvolle soulzangeres zal in onze herinnering blijven door haar bijzondere bijdrage aan de muziekwereld maar ook door haar herkenbare stijl.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top