Fashion

Amy Winehouse update 1: vader wil zelfmoord plegen

Paris kreeg een update, Britney kreeg er eentje en ook Nicole Richie had er één bij Celebscene. Goed nieuws: Amy Winehouse krijgt ook een eigen update!

Soms zijn er van die tijden dat Celebscene wel eens kan worden omgedoopt tot Paris Hiltonscene, Britney Spears-scene of Nicole Richiescene. Tegenwoordig zitten we vlakbij een Amy Winehouse-scene, dé zangeres die steeds verder de afgrond induikt.

De situatie van Amy is zo erg, dat haar vader erover heeft nagedacht zelfmoord te plegen. De arme man kan het niet langer aanzien hoe zijn dochter op het randje van de dood zit. Gelukkig heeft dit Winehouse wel wakker geschud: ze schreef haar vader een brief waarin ze zich verontschuldigde. “Het was geweldig om weer van haar te horen en volgens mij gaat het stukken beter met haar,” aldus vader Mitch. “Maar aan de andere kant, wij zijn niet bij haar, dus we kunnen het niet honderd procent weten.”

Amy geniet nu van een ontspannen vakantie Amy Winehouse

Ondanks dat de ouders van Blake Civil-Fielder ook bezorgd zijn om Amy, kan Mitch hier geen goed woord over kwijt. De opmerking dat fans haar platen moeten boycotten, viel bij vader Winehouse in het verkeerde keelgat. Hij verwijt ze ook dat ze niet goed hun best hebben gedaan om Amy en Blake te laten afkicken. Meneer en mevrouw Civil kunnen op hun beurt geen goed woord kwijt over Mitch. Volgens hen doet hij niet goed zijn best om zijn dochter te laten afkicken. Mitch moet volgens de Civils beter op zijn kinderen letten. Auwts!

Kortom: It’s one hell of a mess

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top