Fashion

Spice Girls zijn kattenkoppen

De Spice Girls komen dan wel over als de beste vriendinnen ooit, maar de werkelijkheid is heel anders. Volgens een medewerker van de tour, gunnen de dames elkaar het licht niet in de ogen.

Mel B was de eerste die met modder ging gooien. Zij weigerde met de dames in een hotel te slapen en kwam zelfs meerdere malen te laat bij promotiewerkzaamheden. Toen de kersverse moeder eindelijk de ruimte binnen kwam lopen, werd Mel C erg boos op haar en eiste dat ze weg moest.

De Spice Bitches!

Ook Geri Halliwell is heerlijk aan het katten. Voor een fotomoment zouden de vijf dames samen opkomen, maar Ginger sprong eerder uit de auto om de fans te begroeten (hoezo aandacht tekort?). Posh Spice deed haar naam weer eer aan, toen zij hoogst beledigd was dat ze tijdens een persconferentie aan het einde van de tafel moest plaatsnemen. Mevrouw sprak tien minuten niet en zat te hele tijd met haar ogen te rollen.

De enige Spice Girl die tot nu toe nog niets bitchy heeft gedaan, is Baby Spice Emma(hoelang zou het nog duren?). Het lijkt erop dat de meiden weer in hun oude patroon vallen. Nu maar hopen dat die wereldtour nog doorgaat…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top