Fashion

Tom Cruise was in Nederland

Dat Tom Cruise gisteren een bliksembezoek bracht aan ons land, wisten we natuurlijk allemaal. En de acteur was in een goede bui. Hij nam ruim de tijd voor zijn fans.

Ok, ik zeg het maar meteen: ik was één van de eersten die een glimp van Tom kon opvangen. Want wat bleek nou. Na mijn interview met Avril Lavigne in het Amstel Hotel  (blijf Celebscene vandaag nog checken: het interview staat er straks op), zat ik nog even na te borrelen met een paar andere journalisten in de lobby. En wie loopt daar de trap af? Juist, niemand minder dan Tom Cruise. Hij was zo klein dat we het eerst helemaal niet door hadden. Volkomen hyper belde ik mijn mams op (mamma: ik heb Tom gezien. Whaaah).

Tom Cruise krijgt klompen. Foto: NU.nl Op de foto met fans. Foto: NU.nl

De fans die bij de Rai stonden te wachten, waren denk ik net zo hyper als ikzelf. En zij werden rijkelijk beloond door Tom Cruise himself, compleet gehuld in een zwart maatpak met glimmende schoenen plus een Hollywood-bril en natuurlijk met een zooitje kleerkasten achter zich aan. Meneer deelde maar liefst een half uur handtekeningen uit en ging met verliefde, enthousiaste fans op de foto. Op de vraag hoe het met dochtertje Suri ging, antwoordde hij dat ‘het geweldig gaat’. En op de vraag of hij Carice van Houten al heeft ontmoet (de twee gaan samen in een film spelen) antwoordde hij dat het er helaas nog niet van is gekomen, maar dat hij haar een goede actrice vindt. In the pocket Carice!

Tom aanwezig bij de Cinema Expo in de RAI. Foto: Nu.nl Op de foto met fan. Foto: NU.nl

Tom kwam, zag en overwon. Was jij er ook bij?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top