Fashion

Tiesto vindt Hollanders verwend

“Hollanders zijn oppervlakkig, te nuchter en bovendien erg verwend,” aldus Tiësto. Moeten we ons nou aangesproken voelen, Tijs?

 

"Als ik hier optreed, vindt iedereen het 'wel leuk', maar wanneer ik in Argentinië sta, met een veel kleinere show, gaat iedereen de hele avond uit zijn dak,” aldus een (geïrriteerde?) Tijs Verwest. Daar voegt hij nog aan toe dat Nederlanders zich ‘wel erg’ gereserveerd gedragen. "Die roepen pas aan het eind van een optreden 'we want more'. Dan denk ik: what the fuck. Laat dan eerder merken hoe cool je het vindt."

Tiësto vindt ons maar stom...

Tiësto bestempelt zichzelf nog steeds als de grootste dj ter wereld. En gelijk heeft hij, want de man heeft al een ridderorde, vele popprijzen, een eigen restaurant en optredens met de Blue Man Group. Daar komt nog bij dat hij vaak door bekende artiesten wordt gevraagd om een remix van hun nummers te maken (denk aan Justin Timberlake, Snow Patrol, The Police en Annie Lennox).

Tiësto treedt de komende maanden op in Oekraïne, Oostenrijk en Schotland. Nederland doet hij voorlopig niet aan, zo te horen. Tja, van je landgenoot moet je het maar hebben…

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top