Fashion

Opening Cineac

Planet Hollywood was een flop en onder ID&T’s zorg was Cineac ook geen succes. Misschien ligt er een vloek op het monumentale pand, maar dat blijkt geen issue te zijn voor Tiësto, de nieuwe eigenaar van Cineac. Op 7 juni 2007 opent restaurant en club Cineac zijn deuren, poging 2.

Tiesto x Cineac


Cineac

Cineac, het gebouw tegenover Pathé Tuschinski en vlakbij het Rembrandtplein, is eind 2006 overgenomen door Nederlands’ nummer 1 DJ en enkele creatieve partners. Dus wat kun je verwachten bij het vernieuwde hotspot van Amsterdam? Key words: modern Chinese cuisine, live entertainment en electric pop.

Het voormalige theater is een avant-garde dim sum restaurant onder leiding van Hao-En Looi. Hij werkte eerder in het Grand Hyatt Hotel in Beijing, Dylan Hotel en College Hotel.

Van donderdag tot zaterdag verandert Cineac van restaurant in club met verschillende muziekstijlen. De donderdag tunes is sexy house, op vrijdag is dat house met een eclectic twist en de zaterdag dansvloer bestaat uit electro pop, een mix van klassieke hits met vocal house.

Check voor meer informatie op www.cineac.nl. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top