Fashion

Babyboom!

Wij willen alles weten over de sterren. En zwangerschapsnieuwtjes doen het altijd goed. De roddelbladen smullen hier ook van. Het gevolg: dagelijks worden de sterren met een klein buikje flink onder de loep genomen.

 

Op dit moment is het nog even gissen of Katie Holmes en Nicole Richie zwanger zijn. Katie wordt steeds vaker met een buikje gespot en eigenlijk is het vrij logisch. Misschien is dochtertje Suri toe aan een speelkameraadje. Erg vreemd zijn de geruchten over Nicole Richie. Het feestbeest wordt steeds vaker gespot met wijde kleding. En draagt Richie eens iets wijdere kleding, dan zien wij duidelijk een buikje. Maar of hier een kindje in zit? Volgens de kenners is het onmogelijk dat ze zwanger is, omdat de ster een eetstoornis zou hebben. Maar stel je eens voor: Nicole zwanger van Joel Madden (de ex van Hilary Duff).

Is Katie alweer zwanger? Het zou toch niet?

Andere celebrities als Christina Aguilera, Jennifer Garner, Alicia Silverstone en Angelina Jolie, Britney Spears, Avril Lavigne en Jennifer Lopez zijn volgens de roddelbladen allemaal zwanger.

Babyboom in opkomst! Wie denk jij dat er zwanger is?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top