Fashion

Jim lanceert kledinglijn

 Gisteren heeft Jim zijn eerste kledinglijn ‘Jimmy B’ gelanceert op het ‘zomerse’ Strand Zuid in Amsterdam. De zanger liep zelf op de catwalk.

"Ik was niet zenuwachtig, maar als je daar loopt en alle ogen zijn op je gericht, dat is natuurlijk wel spannend", zegt Bakkum (ja, Jan Smit weet er alles van!). “Het is voor mij een enorme eer dat ik na Wendy van Dijk gevraagd werd door V&D om een eigen collectie te ontwerpen. Ik ben heel enthousiast over het eindresultaat.”

Is de collectie van Jim wel zo leuk?

De zanger heeft een jonge, frisse en eigentijdse lijn gemaakt speciaal voor stoere mannen van alle leeftijden. Gelukkig heeft Jim hulp gehad van ontwerper Ton Ruiken. "We hebben veel ideeën uitgewisseld en steeds weer aanpassingen gedaan", zegt de 19-jarige Jim. Op de vraag of de zanger ook een vrouwenlijn gaat lanceren, antwoordt hij: "Dat zou wel super zijn, maar we moeten eerst kijken hoe deze lijn gaat lopen."

Naast kleding zijn er zonnebrillen, armbanden, slippers en handdoeken te koop. ‘Jimmy B’ is vanaf 18 mei exclusief verkrijgbaar in alle V&D warenhuizen.

Ga jij het kopen?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top