Fashion

Spin-off Grey’s Anatomy trekt veel kijkers

Een proefaflevering van de spin-off van Grey’s Anatomy heeft in Amerika ruim 21 miljoen kijkers getrokken. Dat is meer dan de 19 miljoen die de hitserie Grey’s wekelijks trekt.

In de spin-off ‘Private Practice’ staat het leven van dr. Addinson Shepherd centraal. Ze verlaat het Seattle Grace Hospital voor wat het is en verhuist naar Los Angeles om een nieuw leven te beginnen. Om er zeker van te zijn dat de makers weer een topserie vertonen, hebben ze besloten om eerst een proefaflevering van ‘Private Practice’ te laten zien. Dit om teleurstellende kijkcijfers tegen te gaan. De eerste aflevering overtrof alle verwachtingen.

In Grey’s Anatomy speelt Kate Walsh de rol van dr. Addinson Shepherd, de vrouw van dr. Derek Shepherd a.k.a. dr. MacDreamy. De twee gaan scheiden, omdat Derek zijn gevoelens voor co-assistent Meredith Grey niet kan bedwingen.

Of de proefaflevering ook in Nederland wordt uitgezonden is niet bekend. Maar als de makers besluiten de serie toch van start te laten gaan (wat nu vrij logisch is) zal het niet lang duren, voordat ook de Nederlandse fans kunnen genieten van de avonturen van dr. Addinson Shepherd.

De cast van Grey's

Ben jij fan?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top