Fashion

300 grote kanshebber voor MTV Movie Awards

De MTV Movie Awards komen er weer aan! En het episch spektakel ‘300’ is een grote kanshebber voor meerdere beeldjes.

In de categorie ‘Beste Film’, ‘Beste Schurk’ en ‘Beste Spel’ gaat ‘300’ de strijd aan met ‘Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest’. Andere films die ook in de race zijn voor ‘Beste Film’ zijn ‘Blades of Glory’, ‘Little Miss Sunshine’ en ‘Borat’.

Voor de award voor ‘Beste Acteerprestaties’ zijn Orlando Bloom, Keira Knightley, Will Smith, Beyoncé en Jennifer Hudson in de race. Voor ‘Beste Schurk’ zijn Meryl Streep (‘The Devil Wears Prada), Jack Nickolson (‘The Departed’), Rodrigo Santoro ('300'), Bill Nighy ('Pirates of the Caribbean') en Tobin Bell ('Saw II') genomineerd. Komiek Sacha Cohen maakt kans op de award voor ‘Beste Komiek’, maar hij heeft wel geduchte tegenstanders: Will Ferrel, Adam Sandler, Emily Blunt en Ben Stiller. Andere prijzen die op de MTV Movie Awards worden uitgereikt zijn ‘Beste Kus’, ‘Beste Vechtscene’ en ‘Beste Zomerfilm’. Dat belooft wat.

Sleept 'Pirates of the Caribbean' de meeste prijzen in de wacht??? Gaat de prijs voor 'Beste Schurk' met Rodigo mee naar huis???

De MTV Movie Awards worden op 3 juni uitgereikt in Los Angeles. Comédienne Sarah Silverman gaat het hele gebeuren aan elkaar praten.

Wie denk jij dat er gaat winnen?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top