Beauty

Instagram accounts van de beste visagisten en haarstylisten die je moet volgen

Het awardseizoen is aangebroken en dat betekent dat we eindelijk kunnen genieten van de meest prachtige kapsels en make-up looks van de celebrities.

Achter elke ster staat natuurlijk een team aan visagisten en hairstylisten. Deze artiesten zijn vaak actief op Instagram en delen hierop de leukste behind the scenes kiekjes van de kapsels en make-up looks waarmee celebs shinen op de rode loper.

Van de hairstylist van Chrissy Teigen en Kendall Jenner tot aan de make-up artist van Jenna Dewan-Tatum. Wij hebben de make-up en hair artists die je echt op Instagram moet volgen voor jou op een rijtje gezet. 

 

✨miss Emily Stone tonight @goldenglobes looking like the dazzling star that she is. A little view of the back hair by me!

Een foto die is geplaatst door Mara Roszak (@mararoszak) op

Mara Roszak 
Mara is de haarstylist van niemand minder dan Golden Globe winnares Emma Stone. De actrice komt al enkele jarenlang als vaste klant bij Mara en ook Cara Delevingne is weleens gespot in de kappersstoel. 

Jen Atkin
Naast dat Jen bekend is vanwege haar banden met de Kardashian-Jenner clan is ze ook nog eens beroemd dankzij haar werk als celebrity hairstylist. Zo mocht ze al de kapsels doen van onder andere Jenna Dewan-Tatum, Chrissy Teigen en Hailey Baldwin.

 

Kept it sleek for the @goldenglobes . @thandieandkay @erinwalshnyc #ThandieNewton #goldenglobes2017

Een foto die is geplaatst door LACY REDWAY HAIRSTYLIST (@lacyredway) op

Lacy Redway
Het maakt niet uit wat voor haarstructuur of type je hebt, Lacy weet met alle soorten lokken te werken. Het zal je dan ook niet verbazen dat ze gewerkt heeft met celebrities als Alicia Keys, Solange Knowles en Olivia Palermo.

Patrick Ta
Zie je op de rode loper een celebrity met opvallende lippen en cat eyes? Grote kans dat Patrick Ta diegene heeft opgemaakt. Onder andere Blake Lively is fan van de make-up artist en wordt voor rode loper events vaak door de visagist opgemaakt.

 

It's all in the details. ❤ @reesewitherspoon

Een foto die is geplaatst door Adir Abergel (@hairbyadir) op

Adir Abergel
Adir is een echte trendsetter als het op kapsels aankomt. De looks die hij nu tijdens het awardseizoen maakt zullen hoogstwaarschijnlijk straks overal te zien zijn. Grote kans dat ook jij straks met een van zijn kapsels rondloopt. 

Mario Dedivanovic
Mario is niet alleen de BFF van Kim Kardashian maar ook een van de bekendste make-up artists van het moment. De 33-jarige was de afgelopen paar maanden verantwoordelijk voor de prachtige looks van Naomie Harris en ook tijdens het awardseizoen zal hij verantwoordelijk zijn voor de make-up van Naomie en vele andere celebrities.

Rachel Goodwin
Rachel is een professionele face painter, althans zo noemt de make-up artist zichzelf. Ze is verantwoordelijk voor het opvallende, gekleurde lijntje onder Emma Stone's ogen en is zo te zien niet bang om wat kleur in haar looks te gebruiken. 

 

When you blow @oliviawilde 's mind with a hair chop and highlights❤❤

Een foto die is geplaatst door Harry Josh (@harryjoshhair) op

Harry Josh
'Orange is the New Black' ster Taylor Schilling is groot fan van Harry, het overgrote deel van haar rode loper kapsels is te danken aan de haarstylist. Maar ook Olivia Wilde is een liefhebber van Harry's hairdo's, grote kans dus dat ook haar rode loper coupe door hem gedaan is.

Fiona Stiles
Fiona is dé go-to make-up artiest van niemand minder dan Lily Collins. Ze is dan ook verantwoordelijk voor de opvallende looks van Lily en haar signature wenkbrauwen.

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top