Fashion

Larry en Howard: real buddies?!?

Je zou denken dat Larry Birkhead en Howard K. Stern de grootste vijanden van elkaar zijn, nu bekend is dat niet Howard, maar Larry de vader is van Daniellynn. Maar niets is minder waar. De twee zijn juist goede vrienden.

De reden voor deze onwaarschijnlijke vriendschap is heel logisch: Daniellynn. Howard heeft de kleine meid een aantal maanden verzorgd en weet als geen ander wat ze bijvoorbeeld wel en niet lust. Volgens Larry geeft hij hem zelfs complimentjes als hij iets goeds doet met zijn dochter. Bovendien geeft Stern hem ook nog tips over de opvoeding.

In een exclusief interview met tijdschrift OK! Magazine neemt Birkhead het op tegen Howard en noemt hem zelfs behulpzaam. "Mensen geven hem overal de schuld van, maar Anna was er ook bij", vertelt Birkhead. "Ik ben blij dat we nu door één deur kunnen voor Dannielynn." Hij en Howard kunnen dus goed met elkaar opschieten, maar dat is wel anders tussen hem en de moeder van Anna, Virgie Arthur. Hij heeft er niets goeds over te zeggen. "Ik vind het verwarrend dat ze doet alsof ze dol op me is en dat ik vervolgens van haar advocaten hoor dat ze een gevecht met me wil aangaan over de voogdij van mijn dochter", zegt Larry. "Ze noemt me nu opeens 'slechts een one-night-stand en een spermadonor', terwijl ze wel mijn hand kwam schudden na de uitspraak van de rechter."

Larry en Daniellynn op de cover van OK! Magazine Howard met Daniellynn en Anna

Larry en dochtertje Daniellynn pronken allebei op de cover van het tijdschrift. OK! Magazine staat erom bekend grote bedragen te geven aan exclusieve interviews. Hoeveel Larry voor het vraaggesprek heeft gekregen, is niet bekend.

Zie ik nou in Larry en Howard one happy family???

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top