Fashion

Keira Knightley wint rechtzaak tegen gewicht

Actrice Keira Knightly heeft de rechtzaak gewonnen die zij had aangespannen tegen The Daily Mail. De krant plaatste een artikel over een overleden meisje met anorexia en zette er een foto van Keira naast.

In het bericht stond nog verder dat de moeder van het overleden meisje Keira ervan beschuldigde dat zij het slechte voorbeeld geeft met haar dunne figuur. Complete onzin volgens Keira. Zij sleepte het blad voor de rechter en won. En terecht!

Knightly kreeg een schadevergoeding van 4000 euro en schonk dit geld meteen aan een goed doel dat mensen helpt met een eetstoornis. De ‘Pirates of the Caribbean’ actrice ontkent te lijden aan anorexia. "Mijn lichaamstype is gewoon natuurlijk dun, ik kan er niets aan doen." Ze liet daarna nog weten niet over te stappen op junkfood in de hoop dat mensen haar dan met rust laten.

Keira Knightly lijdt niet aan anorexia

Eerder dit jaar accepteerde Kate Winslet ook al een schadevergoeding van een tijdschrift. Het blad schreef dat de actrice een dieetarts had bezocht. Ook zij schonk het bedrag aan het goede doel.

You go Keira. Laat je niet op de kop zitten!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top