Fashion

De H&M Loves Kylie collectie bekend

Je kon het al een tijdje terug lezen dat Kylie gevraagd is door de Zweedse modeketen H&M. Speciaal hiervoor heeft de Princess of Pop een eigen beachwearlijn ontworpen. Wij hebben de foto’s. En eerlijk, is eerlijk: het ziet erg zomers uit!

Het thema van de nieuwste H&M beachwearcollectie is Australië en wie kan daar nou beter gestalte aangeven dan Kylie herself, die zelf is geboren in het Australische Melbourne. Volgens H&M is de lijn op en top Kylie. Zowel haar relaxte als fun loving uitstraling komt terug in elk item. Zo zien we draagbare bikini’s, pareo’s, gesmockte tops en zwierige bohemien rokjes en jurkjes. Leuk!

Tuniek: 19,90 euro Jurk: 29,90

Pareo: prijs nog onbekend Jurk: prijs nog onbekend

De H&M Loves Kylie collectie is een eerbetoon aan het strandleven. We zien naast veel golvende aquablauwe en felgroene prints, retro halterbikini’s en badpakken ook mooie zijden sjaals die je trendy om je middel kunt wikkelen. Zelfs een superhandige strandtas, die je tot een compact zilveren pakketje ter grootte van een portomonnee kunt opvouwen, mag deze zomer niet ontbreken. Daarnaast zijn er ook veel zilveren, goud-metallic en zwart-witte dierenprints te zien in de nieuwe lijn. Kortom: voor elk wat wils!

Zonnebril (ook in zwart) : 19,90 euro Armbanden: prijs nog onbekend

Bikinitop: 14,90, slip: 9,90 euro Badpak: 19,90 euro

Daarnaast gaat tien procent van de omzet naar WaterAid. Deze liefdadigheidsinstelling zorgt voor schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen en voorlichting over hygiene voor de armste mensen ter wereld. Dus reden genoeg om zo’n leuke bikini te scoren.

De H&M Loves Kylie beachwearcollectie is vanaf half mei in geselecteerde H&M-winkels te verkrijgen. Wees er snel bij, want bij deze lijn geldt ook: op=op!

Laat de zomer maar komen. Wat vind jij het leukst???

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top