Fashion

Lindsay Lohan in film over drugs

Als je net bent afgekickt van de drugs en de drank, lijkt het mij niet zo handig om meteen in een film te spelen over verdovende middelen. Maar Lindsay denkt daar anders over.

Lindsay Lohan heeft nog maar net de deuren van de afkickkliniek dichtgedaan of ze staat alweer op een filmset. Haar allernieuwste film ‘Hippy’, geregisseerd door Chris Siverston, gaat over een groepje Amerikaanse jongeren. Tijdens hun roadtrip door de VS, neemt één van hun het verdovende middel ISD mee. Deze draait vervolgens helemaal door en begint, als het ware mensen te vermoorden. Spannend!

Of La Lohan deze rol op zich neemt, is nog niet bekend, maar ze zou in ieder geval één van de hoofdrollen vertolken. Het is niet de eerste keer dat de actrice samenwerkt met Chris Siverston. Voor de film ‘I Know Who Killed Me’ werkten de twee ook al samen. Volgens Lindsay gaat de regisseur het helemaal maken.

Lindsay er weer helemaal bovenop?

Laten we hopen dat Lohan het ook weer gaat maken na haar afkickavontuur. Ze wordt namelijk steeds vaker uitgekotst door media en medecelebrities. Gun Lindsay nog een kans mensen!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top