Fashion

Avril Lavigne wordt stripheldin

Fans van Avril Lavigne kunnen haar vanaf nu niet alleen meer bewonderen op een cdtje of dvdtje. Nee, mevrouw de rockster pakt het groter aan. Ze is namelijk te zien in een strip!

Hoe stoer kan het zijn: jezelf als hoofdpersoon in een strip. Dat dacht Avril waarschijnlijk ook. Zij liet zich vereeuwigen door striptekenares Camilla D’Errico (van de Los Angeles Times) in het verhaal ‘Avril Lavigne makes 5 wishes’.

Het stripverhaal gaat over een opstandige puber die haar ouders en school haat. Wanneer ze op het internet een magisch duiveltje ontmoet die haar vijf wensen bezorgd, loopt het helemaal verkeerd af. Gelukkig is daar nog het denkbeeldige vriendinnetje van de puber, die alles goed probeert te maken. En nee, Avril speelt niet de opstandige puber, maar het denkbeeldige vriendinnetje.

Avril, naast rockster nu ook stripheldin

Lavigne is niet de eerste rockster die in een stripboek te bewonderen is. Alice Cooper, Kiss en Courtney Love kropen ook al eerder in de huid van een stripheld. Wanneer het boekje te verkrijgen is, is nog niet bekend. Maar ik wil het boekje zeker hebben. Het klinkt allemaal erg leuk. Ik ben benieuwd.

Welke celebrity heb jij het liefst als stripheld???

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top